De behandeling van jongeren die nu in het Transferium in Heerhugowaard verblijven komt vanaf volgend jaar in handen van Horizon en ligt dus niet meer bij Parlan. Daardoor rijst de vraag of Parlan de huurafspraken nog wel na kan komen, zo meldt het NHD. Als er geen nieuwe invulling komt voor het gebouw dreigt een miljoenenstrop voor het bedrijf. Parlan heeft een huurcontract tot 2036 met Woonwaard. De jaarlijkse huur bedraagt 900.000 euro, zodat het tot 2036 om 16,2 miljoen euro gaat.

Volgens Vrank Post, directeur van Transferium, is er voorlopig nog geen sprake van leegstand. De komende maanden kunnen er nog jongeren opgevangen en behandelt. Volgens hem gaat Parlan op zoek naar mogelijkheden en wordt onderzocht wat de nieuwe rol van de zorgaanbieder kan worden in jeugdzorg in de regio. Parlan is met Woonwaard in overleg hoe het gebouw in gebruik zou kunnen blijven.
Pin It
Bekeken: 2342x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/