Waar voor velen de kerstdagen in het teken staan van gezelligheid en samenzijn, zijn er ook mensen die deze dagen in eenzaamheid doorbrengen. CDA Heerhugowaard wil hiervoor aandacht vragen, want volgens de partij komt het steeds vaker voor dat mensen eenzaam zijn.

Heerhugowaarders die een eenzaam persoon uitnodigen tijdens kerst, worden beloond.  "Nodig een alleenstaande uit, dan bezorgen wij een kerststol!” is het idee achter de website kerstvierjenietalleen.nl, waar de partij sinds kort bij aangesloten is.

Wie bijvoorbeeld een eenzame buurtgenoot of familielid uitnodigt om samen kerst te vieren kan dit via deze website kenbaar maken, zodat het initiatief beloond kan worden met een kerststol. De drie mooiste initiatieven beloont het CDA met een gourmetschotel voor acht personen.
Pin It
Bekeken: 2459x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/