In 2019 starten er in Heerhugowaard weer nieuwe cursussen SeniorWeb. In de cursussen leren ouderen meer over de werking van bijvoorbeeld tablets, iPads of Windows. Er worden verschillende cursussen gehouden die betrekking hebben tot Cloud/Dropbox, Windows, iPad/iPhone en mappen en bestanden ordenen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, onder leiding van een ervaren docent.

De eerste cursussen starten in de tweede week van januari. De lessen worden gegeven in het gebouw van Sterrenwacht Saturnus aan de Van Veenweg in Heerhugowaard. Voor ouderen die met de Hugohopper reizen stopt het busje op verzoek daar voor de deur.

Senioren die interesse hebben kunnen zich nu alvast aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op seniorweb.nl. Belangrijk: bij onvoldoende aanmeldingen - minder dan vier - gaat een cursus niet door. Aanmelding is ook mogelijk op het inloopspreekuur op 9 januari tussen 13:30 en 15:00 uur. Bij de overige inloopspreekuren, elke woensdag van 13:30 tot 15:00 uur kunnen ouderen ook terecht met andere vragen, zonder zich op te geven voor een cursus. Meer informatie staat op de website van SeniorWeb.

Voor de aankomende cursussen worden ook nog mensen gezocht om de senioren te helpen en te ondersteunen. Geinteresseerden om het team te versterken kunnen contact opnemen met Herman Grol via 06 57048411 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2030x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/