Wethouder Sport Jan van der Starre gaat binnenkort met zowel de turnvereniging SiU als de tennisvereniging Heerhugowaard om tafel om te zien hoe de samenwerking verloopt en hoe dat in de toekomst eruit ziet. De turnvereniging is sinds de zomervakantie tijdelijk ingetrokken bij de tennisvereniging aan de Van Veenweg, maar een toekomstbestendige locatie is het nog niet.

De turnvereniging timmert aardig aan de weg, heeft inmiddels 750 leden en het ledenaantal groeit gestaag. Maar de vereniging is versplinterd over meerdere locaties in Heerhugowaard. De grote wens is dus een eigen accommodatie te hebben voor alle lessen. De locatie Van Veenweg geldt nu als hoofdlocatie, waarvoor de turnvereniging een huurcontract voor de duur van een jaar heeft afgesloten. (foto: Bingmaps)
Pin It
Bekeken: 2116x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/