Zondagavond 16 december is iedereen uitgenodigd om te komen kijken, voelen, luisteren en ruiken bij Levend Bethlehem in en om de Dionysiuskerk van Heerhugowaard.

In een wandeling door de sfeervol verlichte tuinen van de kerk komen bezoekers langs verschillende personages uit het kerstverhaal: het verhaal over de zoektocht naar het kindje Jezus. Ook luisteren ze naar engel Gabriël en het engelenkoor en kunnen ze opwarmen bij het vuur van de herders. De tocht eindigt in de kerk, met warme chocolademelk en kerstliederen.

Aanmelden voor Levend Bethlehem kan vanaf 7 december door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste groep vertrekt om 18:00 uur en de laatste om 19:25 uur. Ieders starttijd wordt doorgegeven na aanmelding. De wandeltocht duurt ongeveer een half uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Pin It
Bekeken: 2155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/