Gemeente Langedijk is op zoek naar buurtbemiddelaars. Buurtbemiddelaars gaan in duo's op pad om te helpen bij het oplossen van ergernissen of ruzies onder buurtbewoners. Mensen die interesse hebben in deze vrijwillige functie, kunnen vrijdag 11 en zaterdag 12 januari kosteloos deelnemen aan een tweedaagse, landelijk erkende basistraining tot buurtbemiddelaar.

Buurtbemiddelaars voeren aan huis gesprekken ter kennismaking en bemiddeling. Veelvoorkomende ergernissen zijn het achterlaten van rommel, geluidsoverlast, stank en conflicterende leefwijzen. Er wordt gewerkt in tweetallen van wisselende samenstelling. Bemiddelaars krijgen steun van een professionele coördinator en ontvangen deskundigheidsbevordering vanuit Wonen Plus Welzijn.

Wie het leuk vindt om zijn of haar bemiddelingstalent in te zetten voor een prettigere en veiligere woonbeleving in Langedijk, kan zich voor 6 december aanmelden via coördinator Judith Sanstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Telefonisch aanmelden kan ook via het servicepunt van Wonen Plus Welzijn (0226-318050).

De tweedaagse training wordt gehouden in de De Anbouw. Het adres is Dorpsstraat 610 in Noord-Scharwoude.

 
Pin It
Bekeken: 2129x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/