Alleen boeken lenen is vandaag de dag niet meer de enige taak van de bibliotheek. Tegenwoordig kan iedereen terecht bij Bibliotheek Langedijk voor allerlei maatschappelijke activiteiten, georganiseerd voor jong en oud. Van bijeenkomsten voor anderstaligen tot speelochtenden voor de allerkleinsten.

Om de maatschappelijke activiteiten van de bibliotheek te stimuleren heeft het college van Langedijk dinsdag de raad voorgesteld om de bibliotheek in De Binding in Zuid-Scharwoude volgend jaar een eenmalige subsidie te verstrekken van ruim 42.000 euro. Hiermee kan de bibliotheek zich verder op de kaart zetten als maatschappelijke ontmoetingsplek voor de inwoners.

Naast dit bedrag wordt ook een bedrag gereserveerd voor kunst en cultuur-educatie voor jongeren. Voor de ontwikkeling van onder andere een digitale cultuuragenda en een cultuurevenement kan de bieb in het nieuwe jaar rekenen op 33.000 euro.
Pin It
Bekeken: 2204x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/