Gemeente Heerhugowaard heeft maandag de titel 'Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2018' aan zich voorbij zien gaan. Tijdens de feestelijke uitreiking van de Overheidsawards in de Ridderzaal in Den Haag werd Waterschap Aa en Maas tot winnaar uitgeroepen. Desalniettemin mag de gemeente trots zijn dat het tot de top drie van Nederland was doorgedrongen.

Na de voorselectie was de jury op 11 september lovend over gemeente Heerhugowaard: "Samen voor topdienstverlening gaan. De professionals maken elke dag het verschil voor de inwoners. Bij @GemHHW krijg je ruimte om opgaven op te pakken. Kansen creëren in de stad". Op 17 oktober gingen de juryleden op bezoek bij de Waardse overheidsorganisatie voor een rondleiding en een pitch. Het bleek net niet voldoende voor de titel Beste Overheidsorganisatie 2018.

De jury over winnaar Waterschap Aa en Maas: "Aa en Maas is een zelfbewuste overheidsorganisatie die een aantoonbare doorwerking heeft met bewezen resultaten in de praktijk. Zo zet het Waterschap mooie stappen in de digitale transitie met een eigen datalab waar de innovatiekracht vanuit de organisatie wordt aangevuld met data- scientists en samenwerkingen van buiten. Verder vult Aa en Maas haar maatschappelijke taak anders in door van handhavende overheid te veranderen naar een partner voor inwoners en bedrijven waar elkaars belangen in duurzame structurele samenwerkingsprojecten resulteren. Ook heeft het Waterschap Aa en Maas laten zien dat er de afgelopen jaren veel is geïnvesteerd in de cultuur en het HRM- beleid. Er is veel ruimte en stimulans voor ontwikkeling."
Pin It
Bekeken: 2093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/