Politie, douane en de belastingdienst hielden donderdagochtend samen een grootschalige verkeerscontrole op de Galileistraat in Heerhugowaard. De aandacht ging voornamelijk uit naar bedrijfswagens en vrachtwagens, maar ook auto's en brommers werden aan de kant gezet. Naar schatting zijn 400 voertuigen gecontroleerd en werden er 63 bekeuringen uitgeschreven. Eén man is aangehouden.

Er werden boetes uitgeschreven voor onjuiste of onveilige belading en technische defecten van de voertuigen.  Voor een opgevoerde bromfiets werd een bon uitgeschreven en één bestuurder had een rijbewijs dat al vijftien jaar verlopen was.

Politie Heerhugowaard meldt dat bij één bestuurder een tweetal boksbeugels en een zogenaamde ploertendoder werden aangetroffen in zijn auto. De bestuurder is aangehouden en de ongeoorloofde wapens zijn in beslag genomen.

De Automatische Nummerplaatherkenning werd ook gebruikt tijdens de controleactie. Dit leverde zes zaken op, waaronder misbruik van een buitenlands kenteken en misbruik van een garagekenteken. (Foto: Politie Heerhugowaard)

 

 

 
Pin It
Bekeken: 2718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/