De triatlon is een van de zwaarste sporttakken en dat geldt ook voor de para-triathlon. Al jaren traint Margret IJdema om hiermee 's werelds beste te worden. De Heerhugowaardse staat vierde op de wereldranglijst, een plek die uitzicht biedt op deelname aan de Paralympics in 2020. Maar terwijl de meeste sporters op wereldniveau zonder financiële kopzorgen kunnen sporten, moeten Margret veel geld inleggen om mee te kunnen doen.

Zanger Joost de Vries, organisator van onder andere Zomertoer en Bevrijdingspop in Heerhugowaard, wilde Margret graag verder helpen. Ook WijkActiviteitenTeam Zuidwijk Huygenhoek sprong in de bres.  De Vries stelde belangeloos ruimte beschikbaar tijdens zijn evenementen en de leden van het voormalig wijkpanel hebben door verkoop van popcorn, schminken en het zetten van glittertattoos op diverse braderieën, markten, Bevrijdingspop en de Zomertoer geld ingezameld voor Margret.

Tijdens de jaarlijkse Sint Maarten Markt van het WijkActiviteitenTeam op 11 november, werd de para-triatlete verrast met een symbolische cheque van 500 euro. Hiermee komt haar Olympische droom weer een stukje dichterbij.
Pin It
Bekeken: 2395x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/