In samenwerking met Brijder Jeugd & Preventie organiseert de gemeente Heerhugowaard Alcohol Verkeerscursussen voor jongeren die bezig zijn met het halen van hun rijbewijs en in Heerhugowaard wonen. Na deelname aan de cursus krijgen de jongeren een certificaat waarmee ze na het slagen voor het rijexamen hun rijbewijs gratis kunnen ophalen bij de gemeente. De cursussen worden gegeven om jongeren bewust te maken van de gevolgen van het rijden onder invloed.

De eerste cursusdagen zijn woensdag 21 november en 12 december om 19:00 uur in JC Kompleks, Beukenlaan 1a in Heerhugowaard. Aanmelden kan door naam, adres, woonplaats en geboortedatum te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De curus gaat in 2019 verder op 16 januari, 13 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei, 12 juni, 18 september, 16 oktober, 13 november en 11 december. (foto: Facebook Gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 3693x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/