Het Noordwestziekenhuis heeft een omgevingsvergunning bij gemeente Alkmaar aangevraagd voor de renovatie en gedeeltelijke sloop van het rijksmonument Huize Westerlicht.

Onderdeel van de aanvraag is de sloop van de "minder monumentale en jongere zogenoemde westvleugel van het pand", meldt het ziekenhuis.

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft Dok architecten ingeschakeld om een ontwerp te maken voor het voormalig bejaardentehuis. Het gebouw zal na de verbouwing dienst doen als kantoorpand en als opleidingslocatie van de Noordwest Academie.

Zodra de omgevingsvergunning verleend is kan begonnen worden met de verbouwing van het pand. Het ziekenhuis hoopt dat de renovatie in januari 2019 kan beginnen en eind van het afgerond kan worden. (Foto: Adapt/Rein Schouten)
Pin It
Bekeken: 3950x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/