Het gat in de begroting van bijna zes miljoen euro voor de herinrichting van het stationsgebied in Heerhugowaard wordt mogelijk gedicht door de Provinciale Staten. Gemeente Heerhugowaard heeft de subsidieaanvraag inmiddels verstuurd.

Provinciale Staten heeft een subsidiebudget gereserveerd voor het verbeteren van openbaar vervoer-knooppunten in Noord-Holland. Het doel van de subsidie is om de verstedelijking rondom voornamelijk treinstations een impuls te geven. "OV-knooppunten zijn belangrijke schakels in de reis op weg naar werk, voorzieningen of recreatieve bestemmingen. Om die reden stimuleert Noord-Holland nieuwbouw van woningen en bedrijvigheid rondom stations", meldt Provinciale Staten.

Gemeente Heerhugowaard hoopt nog dit jaar groen licht te krijgen en te kunnen starten met herontwikkelingsplannen van het stationsgebied.
Pin It
Bekeken: 2723x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/