Een net spannen over de voetbalkooi aan het Zuiderlicht in Heerhugowaard. Dat zou ideaal zijn, vinden de bewoners van het naastgelegen Centaurus-gebouw volgens het NHD. Geen ballen meer op geparkeerde auto's. Geen kinderen meer die achter hun bal aanhollen als de bal buiten de kooi geschoten wordt.

In de tijd dat er rondom de voetbalkooi gebouwd werd, had de gemeente voor de zekerheid een net gespannen over de kooi. Vanwege de veiligheid voor de kinderen. Zo konden hun ballen niet op het naastgelegen bouwterrein vallen.

De buurt was blij, maar na de bouwperiode werd het net weer verwijderd. De gemeente vond dat bij normaal gebruik van de kooi niet nodig, maar spelende kinderen krijgen de bal blijkbaar toch wel over die vier meter hoge muren. Nu wil de bewonersvereniging graag dat de gemeente toch weer een net spant over de supersonische kooi. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 3602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/