De brandweer nodigt 65-plussers uit om op 16 november gezellig samen te komen lunchen in de brandweerkazerne van Heerhugowaard. Naast een lekkere lunch, krijgen de bezoekers een rondleiding door de kazerne en tips over veilig wonen.

De bijeenkomst, genaamd Broodje Brandweer, opent met een korte presentatie over brandveiligheid. Hierin geeft de brandweer eenvoudige, praktische tips over veilig wonen. Vervolgens trakteert de brandweer de bezoekers op een lunch. Brandweermensen schuiven ook gezellig aan tafel, zodat bezoekers alle gelegenheid krijgen om vragen te stellen over de brandweer en over veilig wonen. Tot slot volgt een rondleiding door de kazerne waarbij de bezoekers een interessant kijkje achter de schermen krijgen.

Broodje Brandweer vindt plaats in de brandweerkazerne aan de Zuidtangent 3 in Heerhugowaard. Het programma begint om 11:00 uur en eindigt om 13:30 uur. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Belangstellenden moeten zich daarom vooraf aanmelden. Inschrijven kan eenvoudig via brandweer.nl. Telefonisch aanmelden is tijdens kantoortijden ook mogelijk via 0725675010.
Pin It
Bekeken: 2678x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/