In een appartementencomplex aan de Dampkring in Heerhugowaard zijn scheuren ontdekt. De scheuren zitten aan de buitenkant in het bovenste deel, zo meldt het NHD. Er is een hek om het gebouw heen gezet met bordjes met 'verboden toegang' erop, maar 'dat is allemaal preventief', verzekert Woonwaard. Ook zijn er bouwstempels tussen het hek en de onderste balkons geplaatst, waardoor het lijkt alsof de balkons worden tegengehouden voor instorting. Maar dat blijkt niet het geval: "Die stempels zijn geplaatst om de hekken op hun plaats te houden", legt een woordvoerster van Woonwaard uit.

In een brief aan de bewoners laat Woonwaard weten dat het hek uit voorzorg is neergezet. Wel geeft de wooncorporatie het advies om de balkons voorlopig niet te gebruiken, maar dat heeft niets te maken met gevaar. Het is allemaal uit voorzorg.

De komende week onderzocht wat de oorzaak is van de scheuren en hoe de schade verholpen kan worden. Volgens de woordvoerster van Woonwaard is de veiligheid binnen gegarandeerd. Andere appartementen aan de Dampkring zijn niet gecontroleerd, maar Woonwaard heeft de scheuren wel gemeld aan de gemeente.
Pin It
Bekeken: 6861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/