Afgelopen dinsdag vond de officiële opening plaats van de ‘Huiskamer van de buurt,’ aan de Burgpoelwaard 2-4 in Alkmaar. De Huiskamer aan de is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Commandant Hannelise Tvedt verrichtte de officiële openingshandeling. Zij benadrukte in haar openingswoord dat de huiskamer alleen dan een succes kan worden als deze gedragen en mede vorm gegeven wordt door de buurt. De Huiskamer van de Buurt is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Kerkgenootschap (Korps Alkmaar) en Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg Noord-Holland. Na de opening hadden bezoekers onder genot van een hapje en een drankje gelegenheid om de huiskamer te bewonderen. Op verschillende plekken in het gebouw werden activiteiten van het Leger des Heils gepresenteerd. Ook voor kinderen was van alles te doen.

Samen bezig zijn heeft een belangrijke verbindende functie. Buurtbewoners die elkaar anders misschien niet zouden ontmoeten raken met elkaar in gesprek en helpen elkaar. Dit zorgt voor een grotere betrokkenheid in de buurt. Zo werken wij aan een samenleving waarin ieder mens erbij hoort en meedoet. "Samen leven doe je niet alleen", luidt het motto van de nieuwe huiskamer van de buurt dan ook. Iedereen is er welkom. De Huiskamer is gevestigd in het Korpsgebouw van het Leger des Heils Alkmaar aan Burgpoelwaard 2-4.
Pin It
Bekeken: 3887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/