Door Europese samenwerking op cultureel vlak worden prachtige filmproducties gemaakt. De mooiste films van Europese bodem zijn tijdens het Europese Filmfestival van 1 tot en met 4 november te zien in de filmhuizen van Alkmaar en Bergen.

Dit jaar is het filmfestival grootser opgezet dan ooit. Met 23 titels en 44 vertoningen waaronder de films die de meeste prijzen in de wacht sleepten in Berlijn, Cannes, Toronto en Venetië zijn tijdens het festival te zien als unieke voorpremières. Onder andere Cold war, Girl, Werk Ohne Autor (foto) en Loro staan geprogrammeerd in Filmhuis Alkmaar en Cinebergen. Ook enkele klassiekers en nabesprekingen staan op de agenda.

Tijdens de vierde editie van dit festival, dat wordt georganiseerd door Filmhuis Alkmaar, Cinebergen, Europe Direct NHN en Bibliotheek Kennemerwaard zijn films te zien uit Scandinavië tot zuid-Italië uit diverse genres en met uiteenlopende onderwerpen.

Meer informatie over het Europese Filmfestival is te vinden op de websites van de filmhuizen:  www.cinebergen.nl en www.filmhuisalkmaar.nl. (Foto: aangeleverd)

 
Pin It
Bekeken: 2306x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/