Afgelopen jaar werden evenementen als Buitenspeeldag, Vakantiespelen in Huygenhoek, Luna Beach Run en het timmerdorp in Butterhuizen geannuleerd. Dit had te maken met aangescherpte regels vanuit de overheid en onduidelijkheid over de aansprakelijkheid. Voldoende aanleiding voor  gemeente Heerhugowaard om hierin duidelijkheid te scheppen.

De afgelopen maanden is op het gemeentehuis gewerkt aan het vereenvoudigen en verhelderen van de procedures voor een evenementenvergunning.

Donderdagavond 11 oktober zal wethouder John Does (Evenementenbeleid) laten zien hoe eenvoudig het is om met de nieuw ontwikkelde wegwijzer en het digitale aanvraagformulier een evenementenvergunning aan te vragen.

De interactieve bijeenkomst wordt gehouden in Cool Kunst en Cultuur. Iedereen die een evenement wil organiseren is vanaf 19:00 uur van harte welkom.
Pin It
Bekeken: 2663x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/