De politie heeft zondagmiddag in het Limburgse plaatsje Stevensweert elf verdachten aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij. Eén daarvan was behoorlijk ver weg van zijn woonplaats: een 28-jarige man uit Heerhugowaard.

Naar aanleiding van onderzoek nam de politie een kijkje in een pand waar vermoedelijk mensen bezig waren met het knippen van hennep. Bij het zien van de agenten vluchtten twee verdachten via een raam naar buiten en verstopten zich op het dak. Met hulp van een ladderwagen van de brandweer zijn ze alsnog aangehouden en van het dak gehaald. Omdat ze zich tijdens hun vlucht hadden gesneden, moesten ze naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Onder de elf opgepakte verdachten zaten onder andere de bewoner van het pand, een 28-jarige Heerhugowaarder en een vijftal mannen en vrouwen zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Uit onderzoek bleek dat er sprake was van stroomdiefstal. De planten, de oogst en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.
Pin It
Bekeken: 2551x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/