Zaterdag werd de heel spannende stadsderby tussen Reiger Boys MO13-1 en de meiden van Heerhugowaard Centraal SVW ’27. Op de prachtige voetbaldag begonnen beide teams even sterk, maar uiteindelijk was het Heerhugowaard Centraal dat de winst binnensleepte met 2-3.

De twee Heerhugowaardse teams waren erg aan elkaar gewaagd en het was voor beide teams dan ook hard werken om te proberen een doelpunt te scoren en het eigen doel dicht te houden. Tot aan de rust werd niet gescoord en dus was het halverwege de wedstrijd nog 0-0.

Zelfs bij de time-out in de tweede helft was er nog niet gescoord, maar in het laatste kwartier kwam de wedstrijd dan toch los. SVW kwam voor op 0-1 en slechts drie minuten later maakte Reiger Boys de gelijkmaker. Daarna scoorde de gastploeg 1-2 en kort voor het eindsignaal werd de wedstrijd op slot gezet met 1-3. Reiger Boys wist in de laatste minuut nog een laatste doelpunt te maken, waardoor de Heerhugowaardse derby eindigde met een 2-3 eindstand. (foto: aangeleverd)