Een 66-jarige man uit Heerhugowaard is afgelopen zaterdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Rond 04:00 uur maakte de man een forse snelheidsovertreding op de N242 toen hij werd betrapt door een motoragent, hij reed 51 kilometer per uur te hard. Hierop is hij langs de kant gezet en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

De 31-jarige Heerhugowaarder die met de bestuurder meereed was woedend dat ze niet verder mochten rijden en schold de motoragent uit. Deze besloot de beledigingen te negeren, maar aangezien de passagier gedronken bleek te hebben, waarschuwde de agent wel dat hij niet mocht rijden.

Omdat de agent de boze man niet vertrouwde, keek hij na de afhandeling op een afstandje toe en zag hoe deze achter het stuur stapte en er met hoge snelheid vandoor ging. In de daaropvolgende achtervolging behaalde de auto een snelheid van 165 kilometer per uur. Ten noorden van Heerhugowaard op de Hasselaarsweg stopte de bestuurder, stapte uit en zette het op een lopen, maar de agent kon hem te voet al snel in de kraag vatten. Bij zijn aanhouding verzette de verdachte zich tevergeefs. 

Beide mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. De bijrijder blies 530 ug/l, ook hij heeft zijn rijbewijs in moeten leveren.
Pin It
Bekeken: 3163x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/