Gemeente Langedijk nodigt middels een prijsvraag alle inwoners uit om een originele naam te bedenken voor de mooie, nieuwe duikerbrug onder de Veilingweg in Noord-Scharwoude. De naam moet extra glans geven aan het bijzondere ontwerp van de brug bij de Noordermarktbond en een link hebben met Langedijk.

Een jury zal bepalen wat de meest originele en toepasselijke naam is. De winnaar krijgt voor de officiële opening van de brug bericht.  De prijs bestaat uit een cadeaubon van 100 euro, een bos bloemen en ‘eeuwige roem’; de verkozen naam komt met een plaquette op de brug.

Iedereen mag één naam insturen, dat kan tot 12 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder de noemer ‘naamgeving brug Veilingweg’ en met vermelding van een telefoonnummer. Medewerkers van de gemeente zijn uitgesloten van deelname.
Pin It
Bekeken: 3734x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/