Een lang gekoesterde wens ging in vervulling voor Langedijker hondenbezitters toen er plekken werden aangewezen waar hun viervoeters los mogen lopen. Deze zijn opgenomen in het hondenbeleid dat op 5 juli is vastgesteld door de gemeenteraad. Er is een mooi kaartje beschikbaar gesteld met de dertien losloopgebieden.

Naast de losloopgebieden zijn er ook regels om de omgeving voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden. Hondenpoep moet altijd en overal in de Langedijk opgeruimd worden, de viervoeters moeten aangelijnd blijven buiten de gemarkeerde gebieden.

Er zijn ook plekken waar honden niet mogen komen: kinderspeelplaatsen, zandbakken, speelweides en schoolpleinen. Dit is gedaan omdat kinderen volgens de gemeente rustig, onbezorgd, veilig en schoon moeten kunnen spelen.

Via gemeentelangedijk.nl kunnen hondenbezitters zich aanmelden om een folder te ontvangen met alle aangewezen losloopgebieden.
Pin It
Bekeken: 2980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/