De officiële heropening van het Hertenkamp in Heerhugowaard vond plaats op 21 juli, maar de damherten die er woonden moesten nog even geduld hebben tot het ingezaaide gras genoeg gegroeid was. Maandag 24 september zullen de bok en de vier hindes eindelijk terug zijn in het 'Hertenkamp 2.0' aan de Dreef. Samen met het hertenkalf natuurlijk, dat op vrijdag de 13e juli was geboren.

Stichting Vrienden van het Hertenkamp heeft het dierenverblijf herbouwd met behoud van de karakteristieke kenmerken en het kan weer zeker een jaar of twintig met de tijd mee. Daarbij kunnen medewerkers en cliënten van Esdégé Reigersdaal de zorg voor de dieren nog beter uitvoeren.

De stichting doet het onderhoud samen met Reigersdaal en gaat zaterdag 3 november voor het eerst weer aan de slag. Wie ook een handje wil helpen is van harte welkom en kan zich aanmelden op stichtingvriendenvanhertenkampheerhugowaard.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om financieel een steentje bij te dragen. (foto: screenshot YouTube / Gem Bot)
Pin It
Bekeken: 3043x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/