Gemeente Langedijk begint eind september met het project ‘Een mooi en levendig Havenplein’. De gemeente wil samen met omwonenden en belanghebbenden kijken hoe het Havenplein en de omgeving kunnen worden verfraaid en heeft daarvoor buurtbewoners een enquête gestuurd.

Het plein wordt regelmatig gebruikt voor evenementen en kent een rijke historie, maar biedt onderhand een wat vervallen aanblik. Gebouwen staan leeg, de bestrating is verouderd en het beeld wordt bepaald door geparkeerde auto’s en ook menige vuilcontainer.

Omwonenden, belanghebbenden en adviseurs worden vanaf het begin bij dit project betrokken. Het doel is om gezamenlijk te komen tot het meest optimale ontwerp, want de gemeente begint zonder vastomlijnd plan. De gemeente is van plan om in het najaar een eerste bijeenkomst te organiseren. Dan worden de uitkomsten van de enquête gepresenteerd en wordt gezamenlijk gekeken naar een eerste richting.
Pin It
Bekeken: 2446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/