De bewoners uit de Bomenbuurt in Zuid-Scharwoude willen liever niet dat hun buurt verrijkt wordt met een doorvaarroute en hebben het gevoel dat de politieke voorstander van het bevaarbaar maken van de Achterburggracht, wethouder Jongenelen, dit plan doordrukt. Dit meldt het NHD.

Bewoners vinden het alternatieve plan een betere optie. Dat heeft een doorvaarroute om de wijk heen en voert langs de Mariaschool, De Overbrugging en het Mavo-veld. De gemeente ziet hierin een obstakel ter hoogte van Buitenzorg, waar wegens ruimtegebrek geen doorvaart gemaakt kan worden, en kiest liever voor de Achterburggracht-optie.

De Bomenbuurtbewoners maken gezamenlijk een vuist en hebben zich verenigd als Baas in eigen Buurt. De voorzitter van de vereniging Tijm sprak tijdens de laatste forumvergadering in op een niet te misverstane wijze en kaartte de wijze waarop Jongenelen het plan doordrukt aan. De gemeenteraad belooft de vaarroutes nog eens te bekijken.
Pin It
Bekeken: 8163x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/