Gymnastiekvereniging DVV uit Langedijk organiseert zondag 14 oktober voor de zesde keer het Langedijker kampioenschap Apenkooi (LKA) in sporthal Geestmerambacht te Noord-Scharwoude.

De wedstrijd bestaat voor ieder team uit twee delen. In één ronde moeten teamleden proberen hun tegenstanders af te tikken en in het tweede spel wordt er juist op ze gejaagd.

Kinderen vanaf groep 4 tot en met jongeren van het voortgezet onderwijs kunnen zich opgeven als compleet team van drie of vier spelers. Inschrijven als individuele speler of als duo kan ook, om daarna in een team te worden geplaatst.

Iedere basisschoolgroep heeft zijn eigen categorie. De kosten voor een team bedragen 12,50 euro. Alleen of met zijn tweeën inschrijven kost 4 euro per persoon.

Tussen 20 september en 12 oktober worden op vier donderdagen speciale apenkooitrainingen gegeven. Bij voldoende aanmeldingen zijn die van 14:30 tot 15:30 uur voor kinderen in groep 4 t/m 6 en van 19:30 tot 20:30 uur voor kinderen van groep 7 en hoger.

Meer informatie is te vinden op dvvlangedijk.nl.
Pin It
Bekeken: 2712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/