Woensdag 12 september wordt een ondernemersbijeenkomst over de Economische Visie in Langedijk georganiseerd. Alle ondernemers in de gemeente zijn uitgenodigd om mee te denken en te praten over de economische toekomst van de gemeente.

Bureau Buiten heeft van de gemeente Langedijk de opdracht gekregen om samen met Langedijker ondernemers een nieuwe economische visie met bijbehorend uitvoeringsprogramma op te stellen. De belangenverenigingen AOL, BKL, LTO Langedijk, alsmede STPL leveren namens hun achterban input voor de visie.

De inloop is vanaf 19:15 uur en er wordt om 19:30 uur gestart. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de locatie bepaald, deze zal tijdig worden doorgegeven.
Pin It
Bekeken: 2127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/