Verlangt u na de lange, hete zomer naar een stevige regenbui? Zorg dan dat u en uw auto er klaar voor zijn en controleer de slijtage van uw ruitenwissers. Want goede ruitenwissers maken een duidelijk verschil tussen goed of slecht zicht! Als er strepen of een waas op de voorruit achterblijven, dan wordt geadviseerd om de ruitenwissers meteen te vervangen.

Toch blijkt uit een BOVAG-onderzoek van eind 2017 dat Nederlanders te lang wachten met het vervangen van de ruitenwissers. Aanbevolen wordt om elke 12 maanden uw ruitenwissers te vervangen. Van 1 september tot eind november 2018 ontvangt u bij montage van Bosch-ruitenwissers bij Bosch Car Service een gratis paraplu! Waarom kiezen voor Bosch?

Perfect wisresultaat met de ruitenwissers van Bosch

De beugelvrije Aerotwin-wissers van Bosch zijn geschikt voor 99 procent van de bestaande automodellen. Dankzij de unieke en dubbele Evodium-bladveer past de Bosch Aerotwin zich perfect aan de kromming van de voorruit aan. Deze veer garandeert een gelijkmatige aandrukkracht en levert een perfect wisresultaat op elk punt van de ruit. Het Power Protection Plus-rubber van deze wisser heeft een gepatenteerde coating en is volgens een speciale, hoogwaardige formule samengesteld. Het profiel bestaat uit twee delen: een flexibele rug met slijtvaste rand en een grafietcoating voor een lage wrijvingsweerstand. Deze technologie garandeert een optimale wisbeweging zonder sporen in alle weersomstandigheden!

Een gratis paraplu bij Bosch-ruitenwissers

Controleer uw ruitenwissers nu, want wie vanaf 1 september tot eind november 2018 een nieuwe set Bosch-ruitenwissers laat monteren bij Bosch Car Service ontvangt – zolang de voorraad strekt - een gratis paraplu. Zo blijft u ook buiten uw auto droog! Bekijk de website voor meer informatie over de actie en uw dichtstbijzijnde Bosch Car Service.
Pin It
Bekeken: 2656x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/