In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café brengt daar verandering in door gepassioneeerde en zeer technische vrijwilligers in te schakelen om bijvoorbeeld broodroosters, koffiezetapparaten of een spijkerbroek te repareren. Ook krijgen mensen tips om zelf klusjes uit te voeren. De reparaties zijn gratis, maar een bijdrage in de fooienpot wordt op prijs gesteld.
Woensdag 12 september is het Repair Café van 14:00 uur tot 16:00 uur in de Sociale Winkel. Woensdag 26 september is het kluscafé in het Behouden Huis te Oudkarspel en open van 14:00 uur tot 16:00 uur. Meer info is te vinden op millenniumgemeentelangedijk.com/repair-cafe.
Pin It
Bekeken: 2390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/