Tegen P. G. (37) uit Heemskerk en zijn vriendin S.V. (36) uit Heerhugowaard is dinsdag tot drie jaar cel geeïst vanwege het smokkelen van cocaïne van Aruba naar Nederland, zo meldt het NHD. Het tweetal werd 20 mei aangehouden op Schiphol met cocaïne onder hun kleding en bolletjes in de maag.

Het OM is ervan overtuigd dat C.B. (38) uit Westzaan het brein achter de drugssmokkel is. In whatsappberichten gaf hij instructies aan een contactpersoon op de Antillen en hij was mee met het wegbrengen en ophalen van het stel op Schiphol. G. en V. houden hun kaken echter stijf op elkaar over enige betrokkenheid van B., vermoedelijk uit angst voor bedreigingen.

Ook het zusje van G. moest voor de rechter komen wegens betrokkenheid, zo meldt de krant. Zij bracht en haalde het stel van Schiphol en appte aan vriendinnen dat haar broer 15.000 euro zou krijgen voor de drugs onder zijn kleding en 5000 euro voor de inslikte waar. De rechter oordeelde dat zij, vanwege haar kleinere aandeel en haar jonge kinderen, de uitspraak in vrijheid mag afwachten.
Pin It
Bekeken: 2621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/