Zondag 2 september organiseert Hortus Alkmaar in de tuin een gezellige boerenlunch. Deze 'Big Picnic' is een samenwerking met tien andere botanische tuinen in Nederland in het kader van het Jaar van de Voeding.

Bezoekers kunnen aan lange tafels aanschuiven en met elkaar genieten van een uitgebreide biologische lunch met onder andere verse soep, boerenbrood, ambachtelijke boerenkaas, ham en thee, melk en sappen. Kinderen kunnen zelf een broodje bakken boven een houtvuurtje en kruidenboter maken. Na de lunch is er nog voldoende gelegenheid om de tuin te bezoeken.

De boerenlunch duurt van 12:30 tot 13:30 uur. Meegenieten kost 15 euro, inclusief entree van de tuin, en voor kinderen tot 12 jaar 7,50 euro. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5669639.
Pin It
Bekeken: 2170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/