Maandag begonnen ruim 150 eerstejaars hbo-studenten aan de vierdaagse InAlkmaarIntro 2018. De Alkmaarse studentenvereniging Omnivas zorgt ervoor dat de ‘nullen’ een geweldige start van hun opleiding krijgen. Het thema dit jaar is ‘een groot geheim.

“We zijn er klaar voor!”, vertelde Maria Castricum van de introcommissie 2018 bij de start. “Maandagochtend is er afgetrapt in de evenementenzaal van Hogeschool Inholland Alkmaar. Tot aan donderdag is het een week vol activiteiten, kennismaken met elkaar, de stad Alkmaar leren kennen en vooral heel veel plezier.”

Kroegentocht, dispuutspelen, barbecue, karaoke, speurtochten door het nieuwe gebouw van de hogeschool en een eindfeest zijn de ingrediënten van de InAlkmaarIntro 2018. En natuurlijk ‘De Kadespelen’ op de Noorderkade, die dinsdag worden gehouden.

“Lekker gek doen, spelletjes spelen en elkaar leren kennen!” zegt een nieuwe student die met zijn handen en voeten op de gekleurde stippen van het Twister-spel staat.

De introcommissie bestaat uit studenten Annick, Jeffrey, Sem, Alicia, Yorinda en Maria. Zij zorgen dat nieuwe studenten van Inholland Alkmaar een unieke ervaring opdoen deze week. De groentjes verblijven in legertenten op het terrein van de hogeschool. “We doen ons uiterste best om er een ontzettend leuk feestje van te maken. Wat is er nou beter dan vier dagen feesten en tegelijkertijd je aankomende medestudenten leren kennen? De nullen zijn ingedeeld in groepen bij leuke groepsleiders om er met zijn allen een knaller van een tijd en het beste begin van hun studie van te maken.”

Kijk op de Facebookpagina van Omnivas, omnivas.nl en op inalkmaarintro.nl om meer te volgen van wat er deze week plaatsvindt. En ook via het Instagramaccount van Inholland Alkmaar kun je de intro volgen.

Maandag 3 september start het studiejaar voor alle Alkmaarse studenten. Naast de introweek organiseren de dertien Alkmaarse opleidingen ook nog eigen introductiebijeenkomsten en -activiteiten, dat gaat van bijvoorbeeld een barbecue, uitleg over je lesjaar tot naar Terschelling gaan. Studenten worden hierover door de eigen opleiding geïnformeerd. (foto: Facebook Omnivas)
Pin It
Bekeken: 3034x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/