De Haarlemse politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een bezopen 18-jarige Heerhugowaardse opgepakt, nadat ze op een terras aan het Spaarne met flesjes smeet en mensen uitschold. Ze probeerde de agenten te slaan tijdens haar aanhouding en ging ook nog een half uur lang tekeer in de politiecel.

Rond 02.15 uur werd bij Hotel Koudenhorn de hulp van de politie ingeschakeld omdat een dronken meisje voor overlast zorgde. Ze vertelde de agenten dat ze met haar tante had geborreld na de koopavond. Omdat het al laat was en er geen openbaar vervoer meer reed, had het tweetal besloten om een hotelletje te pakken. Vanuit het niets begon ze, al zwalkend over het terras, omstanders uit te schelden en met flesjes te gooien.

Omdat de tiener van geen ophouden wist, werd besloten haar aan te houden voor openbare dronkenschap. Daar was ze duidelijk niet van gediend, want ze probeerde de agenten te slaan. Het meisje werd geboeid naar het politiebureau gebracht.

In het cellencomplex probeerde de Heerhugowaardse nog een half uur lang de celdeur eruit te trappen, voordat ze erkende dat deze van geen wijken wist.
Pin It
Bekeken: 3428x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/