Op zaterdag 8 en zondag 9 september wordt in Langedijk Topweekend gehouden. Op de zaterdag, Nationale Monumentendag, openen de meeste monumenten in Langedijk gratis hun deuren tussen 11:00 en 16:00 uur en op de zondag vinden de nazomerfeesten plaats in Sint Pancras.

Deelnemers kunnen tijdens Nationale Monumentendag met de Broekervaart meevaren vanaf de Krul in Heerhugowaard naar de haven in Broek op Langedijk. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden bij de Museale Schuitenhelling of kan er een fietspuzzelrit van 20 km gemaakt worden vanaf Wijndomein De Koen door heel Langedijk. Onderweg kunnen deelnemers genieten van het openluchttheater met historische taferelen.

Bij de meeste monumenten worden stickers uitgedeeld. Wie drie stickers heeft kan een verrassingspakket op de Langedijker Streekmarkt in ontvangst nemen.

Meer informatie over het Topweekend is te vinden op toerismelangedijk.nl. 
Pin It
Bekeken: 2697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/