Diverse Hera-jeugdatleten hebben van het weekend laten zien voor de titels te gaan op de aanstaande nationale kampioenschappen. Sebastiaan Bonte wierp tijdens een meerkamp in Zaandam met de 4kg kogel 16,16m en met de 1kg discus 58,18m. Jared Broers verpulverde zijn 100m horden record door 13,71s te lopen, nadat zusje Lana dat al deed op de 60m horden met 9,86s. Lennart Boogaard won zijn meerkamp met overmacht.

Tijdens de 8-kamp voor C's deed Sebastiaan alleen discus en kogel en wierp met de schijf weer verder dan alle C's in het land. Met de kogel liet hij opnieuw zien dat hij komend weekend medaillekandidaat is bij de Nationale C-Spelen.

Jared werd zesde op die 8-kamp ondanks dat hij de afsluitende 1.000m liet schieten. Hij kwam vooral voor de horden. De specialist liep de derde tijd nationaal, ondanks dat hij pas 1e-jaars C is. Toch vond hij nog genoeg om over te mopperen. Over zijn recordverbetering op de 100m (12,13s) was hij wel tevreden.

Lennart won zijn 7-kamp voor D-jongens met overmacht. De meeste winst pakte hij bij het speerwerpen (34,16m), de 80m horden (12,77s), het hoogspringen (1,50m) en vooral het kogelstoten (13,92m). Op de D-Spelen op 2 september mogen atleten maar twee onderdelen doen en hij koos voor kogel en discus, de onderdelen waarop hij totaal ongenaakbaar is.

Jared's zusje Lana, trainingslid bij Hera maar uitkomend voor Hylas, werd tweede op de 6-kamp tussen D-meiden van een jaar ouder. Naast haar snelle hordenrace had ze een goede speerworp van 27,18m. Ook zij lijkt niet te verslaan op de D-Spelen, maar dan op de 60m horden tussen de D 1e-jaars. Met speer staat ze ook bovenaan in de ranglijst.
Pin It
Bekeken: 2224x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/