Zaterdag 1 september komen lokale GroenLinks jongeren uit de regio in actie tegen zwerfvuil. Zij gaan namelijk het gebied rondom het Geestmerambacht en het Park van Luna vrijmaken van rondslingerend afval.

"Naast een rommelige aanblik is het ook slecht voor dier en milieu. Veel plastic komt via de sloten uiteindelijk in zee terecht en dat bedreigt het leven in de oceanen. Vogels kunnen het voor voedsel of nestmateriaal aanzien. Herten, egels en zelfs poezen kunnen stikken als ze een stuk plastic hebben ingeslikt." vindt de werkgroep.

De werkgroep verzamelt om 10.00 uur bij Park Molengroet en later om 13.00 uur bij Palm Beach in Heerhugowaard. Daarna nodigen de GroenLinkse jongeren belangstellenden uit om te gaan picknicken op het strand van Luna in Heerhugowaard.

De bedoeling is dat alle deelnemers zelf iets meenemen om te delen met elkaar, het liefst vegetarisch of veganistisch, zodat er voor iedereen genoeg is.
Pin It
Bekeken: 2669x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/