Het door de buurt gewenste net over de sportkooi aan het Zuiderlicht in Heerhugowaard komt voor nu niet meer terug. Het college van B&W bevestigde dat donderdagavond na vragen van de Waardse fractie van D66.

Het net werd 2,5 jaar geleden over de sportkooi geplaatst. Met het net werd voorkomen dat ballen die over de vier meter hoge hekken werden geschoten, niet op de bouwplaats van de naastgelegen woontoren terecht kwamen.

Nu de woontoren af is ziet gemeente Heerhugowaard geen nut meer in het net en daarbij komt dat de levensduur erg kort is. De onderhoudskosten voor het net de aankomende twintig jaar volgens de gemeente oplopen richting de 20.000 euro. Ook zijn de hekken hoog genoeg en mogen de auto's rond de kooi niet harder rijden dan 30 kilometer per uur.
Pin It
Bekeken: 3780x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/