In juli en augustus is het Coolplein in Heerhugowaard opnieuw het decor voor Klassiek op het Plein: vier gratis klassieke openluchtconcerten door jonge talentvolle musici uit de hele wereld. De derde aflevering, die plaatsvindt op zaterdag 11 augustus, wordt verzorgt door de Chinese pianiste Yidi Jiao en het Orion Trio uit Hongarije.

Yidi Jiao speelt de Pianosonate in A, D 959 van Franz Schubert. Het Orion Trio, bestaande uit violiste Róza Lachegyi, cellist Ágnes Márkus en pianist Gergely Kovacs gaat voor het Pianotrio nr. 1 in B, opus 8 van Johannes Brahms.

Klassiek op het Plein duurt van 16:00 tot 17:00 uur en toegang is vrij. Bij slecht weer vinden de concerten binnen in de Rodi Media zaal plaats. Het programma is een initiatief van Cool in samenwerking met The International Holland Music Sessions en Muziekkring Heerhugowaard. (foto: Sining Liu)
Pin It
Bekeken: 2187x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/