De Geist in Sint Pancras vernieuwt en transformeert naar een toekomstbestendig dorpshuis. Een huis dat maatschappelijk betrokken is in een gerenoveerd klimaatvriendelijk gebouw. De transformatie wordt mogelijk gemaakt door gebruikers, medewerkers en ook sponsoren en financierders. Maar De Geist heeft nog wel hulp nodig.

Het bestuur is blij met alle stappen die gezet zijn. Voorzitter Peter Met: “Fantastisch hoe veel mensen De Geist een warm hart toe dragen. Geweldig! We willen graag dit voortzetten, maar komen nu capaciteit te kort. Het bestuur besteedt veel uren vrijwillig, naast veelal een fulltime baan. Die combinatie is best lastig. Daarom willen we graag extra leden."

De Geist zoekt inwoners uit de omgeving die een steentje willen bijdragen, met name voor bestuurstaken. Aanmelden en informatie opvragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor geïnteresseerden wachten koffie en appeltaart van De Waerden.
Pin It
Bekeken: 2188x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/