Nog dit jaar opent supermarktketen Jumbo een filiaal aan de Middenweg in Heerhugowaard. Dit wordt de eerste Jumbo-winkel in deze gemeente.

Op de begane grond van het appartementencomplex Poort Halfweg moet de winkel komen. Voorheen had Albert Heijn hier een kleine vestiging, maar hield het na twee jaar voor gezien. Het pand staat nu ruim anderhalf jaar leeg.

De nieuwe supermarkt zal de complete winkelruimte benutten en wordt hierdoor een stuk groter dan de vorige. Ook worden rondom het gebouw aanpassingen gedaan. De doorgang naar de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand wordt verbreed en de bewegwijzering verduidelijkt.

De intrek van Jumbo past goed in het plan van de gemeente om het winkelgebied Centrumwaard te moderniseren en aantrekkelijk te maken voor het winkelend publiek.
Pin It
Bekeken: 18862x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/