Wethouder Ad Jongenelen van gemeente Langedijk en Frank Nannings, directeur van USP Vastgoed B.V., hebben woensdag hun handtekening gezet onder een grondverkoopovereenkomst voor het deelgebied ‘de Straatjes’ in Westerdel. De ontwikkelaar uit Hem gaat hier 56 woningen realiseren.

Wethouder Jongenelen: “De vaart zit er weer helemaal in. De vraag naar koopwoningen in onze gemeente neemt nog steeds toe, ik heb daarom alle vertrouwen in dit project.”

Frank Nannings: "We hebben heel bewust gekozen voor een architect die werkt van ‘binnen naar buiten’. Daar bedoel ik mee dat eerst de binnenkant wordt ontworpen, waarbij we ervoor zorgen dat alle kamers de juiste formaten hebben. Zo kunnen er in de badkamer zowel dubbele wastafels als een douche plus een ruim bad. Pas als de binnenkant goed is, gaan we verder met de buitenkant."

Het woonprogramma van USP Vastgoed omvat achttien twee-onder-één-kapwoningen en 38 rijwoningen, waarvan de bouw is verdeeld in twee fasen. Naar verwachting start USP Vastgoed in mei 2019 met de verkoop van de eerste woningen. De verkoop is in handen van Van de Ridder Makelaars uit Langedijk.
Pin It
Bekeken: 2761x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/