Eindelijk is een cabaretklas in het leven geroepen voor jongeren uit Alkmaar en omstreken 'die wat te melden hebben'. Artiance start op donderdag 13 september met een groep jongeren van 14 tot 21 jaar, die al wat ervaring hebben met podiumkunsten en zelfstandig kunnen creëren.

Kleinkunstenares en actrice Dorien Haan en gastdocenten uit de cabaretwereld helpen deelnemers hun eigen verhalen vorm te geven in wat voor theaterdiscipline dan ook. In de persoonlijke benadering onderzoek je waar jouw kracht zit als theaterpersoonlijkheid en wat je graag kwijt wilt.

Tekstschrijven, timing, sketches, muziekcompositie, liedinterpretatie, persiflage, clichés doorbreken… alles komt voorbij, om uiteindelijk solo te spelen voor publiek of wellicht in een nieuw magisch gezelschap.

De cursus begint op 13 september en bestaat uit 32 lessen, die telkens op donderdag plaatsvinden tussen 17:15 en 18:45 uur. Meer informatie op artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 2496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/