In de nacht van zondag op maandag zijn een 16-jarige Heerhugowaarder en een 18-jarige Alkmaarder aangehouden na een achtervolging. Ze hadden kort daarvoor in een bedrijfspand aan de Nieuwpoortssteeg in Alkmaar ingebroken.

De politie kreeg rond 01:00 uur een melding van een inbraak aan de Nieuwpoortssteeg. Bij het pand aangekomen zagen agenten direct sporen van braak. Een getuige had meerdere mannen zien wegrennen en kort daarop zagen de agenten twee verdachte scooterrijders in de buurt.

Tijdens de achtervolging werd één van de twee verdachten klemgereden, waarna de man het op een rennen zette. Niet veel later werd hij aangehouden. De tweede inbreker had zich in de bosjes verstopt maar was gezien door oplettende buurtbewoners. Ook deze werd snel ingerekend.

De politie onderzoekt nog wat de rol is van de 16-jarige Heerhugowaarder en 18-jarige Alkmaarder bij deze inbraak.
Pin It
Bekeken: 3334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/