Zaterdag vierden zo'n 500 bezoekers de opening van de nieuwe N194 bij Heerhugowaard. De bezoekers mochten als eerste een kijkje nemen op de Westfrisiaweg tussen de Krusemanlaan en de Middenweg.

Speciaal voor de opening organiseerde de Provincie Noord-Holland meerdere activiteiten op de toekomstige N194. Terwijl kinderen meededen aan een skelterrace, konden de andere aanwezigen samen met wethoudster Monique Stam en Noord-Hollands gedeputeerde van mobiliteit Elizabeth Post in gesprek over de nieuwe weg.

Aan het begin van de opening kondigde Elizabeth Post aan dat de weg tussen de Middenweg en de Krusemanlaan al op 17 juli open gaat. Naar verwachting is eind 2018 de hele weg gereed voor gebruik.

Als afsluiting werd de tunnel onder het spoor gebruikt voor een speciaal "tunnelfeestje". Ondanks dat het vooraf groots aangekondigd werd bleek het een minder groot succes te zijn dan verwacht. Slechts enkele tieners, voor wie het feestje bedoeld was, kwamen op het geplande evenement af.
Pin It
Bekeken: 3923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/