Nadat het tijdelijke verblijf van de Alkmaarse Stadskantine in het Ringersgebouw al drie keer verlengd is, gaat het nu dan toch verhuizen naar een nieuwe locatie. Het nieuwe onderkomen wordt het voormalige pand van de Rijkswaterstaat aan de Kanaaloever ten noorden van de Huiswaarderbrug.

BPD is de eigenaar van het nu nog leegstaande pand en heeft de Stadskantine al toestemming gegeven om het pand te gebruiken. De aanvraag voor de  benodigde vergunningen is al in gang gezet en naar verwachting zal de verhuizing rond eind augustus plaatsvinden.

Doordat de Stadskantine het Ringersgebouw verlaat verliest het daarmee het  schitterende panorama-uitzicht over de Alkmaarse binnenstad, maar krijgt daarvoor in de plaats een plek aan de waterkant. Bezoekers kunnen hier straks met een bootje aanmeren.

Het concept van de Stadskantine combineert kunst met eten, drinken en muziek en dient vooral als een tijdelijke invulling voor leegstaande panden. Dit idee wordt voortgezet op de nieuwe locatie. Het vertrek van de organisatie uit het Ringersgebouw zorgt er wel voor dat het FeelGood Festival naar 2019 verschoven wordt.
Pin It
Bekeken: 4169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/