Zaterdag 14 en zondag 15 juli komen verschillende Nederlandse artiesten naar het Stadsplein in Heerhugowaard voor de zevende editie van Zomertoer. Dit jaar zijn onder andere Wolter Kroes, Dries Roelvink en Frans Duijts aanwezig.

Zaterdagavond treden de zeskoppige band Popgunn en DJ Jerome op. Dit is een voorproefje voor de zondagmiddag waarop grote namen aanwezig zijn. Tijdens het Nederlandstalige muziekfestijn komen onder andere Wolter Kroes, Frans Duijts, Helemaal Hollands, René Schuurmans, Koos Alberts en Wesly Bronkhorst optreden.

Het muziekfestijn is gratis te bezoeken en duurt op zaterdag van 20:00 tot 01:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Op de zondag is er ook nog een afterparty met Ray & Bruno van 18:00 tot 21:00 uur. Het gehele programma en meer informatie is te vinden op zomertoerhhw.nl.
Pin It
Bekeken: 4103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/