Voor de jeugd die graag bezig wil zijn met sport wordt in de zomervakantie een sportweek georganiseerd. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar krijgen van maandag 23 tot en met vrijdag 27 juli dagelijks een gevarieerd programma aangeboden. Onder andere voetbal, hockey, slagsport, tennis en zaalsport komen aan bod.

De kleuters van 4 tot en met 6 jaar zijn ingedeeld van 09:30 uur tot 12:30 uur, voor hen kost deelname 40 euro. De oudere kinderen sporten van 09:30 uur tot 15:30 uur voor een bijdrage van 60 euro. Deze kids moeten minimaal zwemdiploma A hebben. Woensdag de 25e is er de mogelijkheid om gratis te zwemmen en ouders hoeven dan slechts 1 euro betalen. Ook kunnen kinderen vanaf 8 jaar waterskiën op woensdagochtend voor 25 euro extra.

Ga voor meer informatie en aanmeldingen naar alkmaarsport.nl/zomersportactiviteiten of neem contact op met Maik Boontjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5489318.
Pin It
Bekeken: 2814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/