Computable reikt op dinsdag 30 oktober voor de dertiende keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Eén van de genomineerden is Chris Obdam, CEO van softwarebedrijf Betty Blocks.

Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury per categorie een selectie gemaakt. Lezers en bezoekers van computable.nl kunnen van 5 juli tot en met 7 oktober eenmaal per categorie hun stem uitbrengen. Het publiek bepaalt voor de helft de einduitslag, de jury de andere helft, behalve voor het "Partnerproject van het Jaar", dit is volledig een publieksprijs.

Het pas acht jaar oude Betty Blocks verhuisde op 17 maart vanuit Obdam naar haar nieuwe pand aan de Pettemerstraat. Destijds zei Chris Obdam, die het bedrijf samen met zijn broer Tim oprichtte, heel bewust voor de Kaasstad gekozen te hebben. "Natuurlijk hebben we ook naar steden zoals Amsterdam gekeken, maar daar is de strijd om it’ers helemaal losgebarsten." Ook in de wijde omgeving van Alkmaar is genoeg werk en kans op verdere groei, en het personeel hoeft niet ver te reizen.

Betty Blocks won in 2017 de NHN Business Award. In maart deed het softwarebedrijf vlak voor de verhuizing nog mee aan NL Doet bij zwembad De Bever in Sint Pancras.

Meer informatie over de Awards op www2.computable.nl.
Pin It
Bekeken: 2639x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/